Ghost of Tsushima: Director's Cut voor PS4 en PS5 verschenen bij ESRB

News
dinsdag, 29 juni 2021 om 14:00
ghost of tsushimaf1624966342
De ESRB heeft een nieuwe beoordeling geplaats voor Ghost of Tsushima: Director's Cut voor de PS4 en PS5. Het lijkt er dus op dat een speciale versie van Ghost of Tsushima onderweg is naar de consoles.
Het lijkt erop dat we binnenkort een Ghost of Tsushima: Director's Cut mogen verwachten. De titel is namelijk ineens verschenen op de website van de Entertainment Software Rating Board, beter bekend als ESRB. Het Amerikaanse bureau beoordeeld alle media en voorziet die media vervolgens van een rating die een indicatie moet geven vanaf welke leeftijd je iets mag spelen of bekijken. Nu verschijnen games en films daar niet zomaar, die moeten echt ingediend worden.
De kans dat Sony iets indient wat niet uitgegeven gaat worden, is niet heel groot en dus kan je de conclusie trekken dat de Ghost of Tsushima: Director's Cut onderweg is. Opvallend is wel dat de game naast de PS4 ook echt voor de PS5 beoordeeld is, dat lijkt er toch naar te hinten dat er een daadwerkelijke PS5-versie van de populaire samuraigame zal verschijnen. Momenteel is er alleen maar een PS5-update te krijgen voor de PS4-versie van Ghost of Tsushima, maar dat lijkt dus uitgebreid te gaan worden.
ghost of tsushima 1f1594417034

Wat kan je verwachten van de Ghost of Tsushima: Director's Cut

Wat we precies gaan zien in de Ghost of Tsushima: Director's Cut op PS4 en PS5 is nog niet duidelijk, maar misschien heeft het wel iets te maken met de nieuwe uitbreiding die onderweg zou zijn naar de game. In ieder geval lijkt Sony best wel groot fan van de game, want naast een halve bevestiging dat Ghost of Tsushima 2 in de maak is, weten we ook dat er nog een film onderweg is naar het witte doek. Als fan van de samurai Jin Sakai liggen je waarschijnlijk een paar mooie jaren in het verschiet.