Clevergreen initiatief gestart door Trust

News
dinsdag, 29 juni 2021 om 14:30
atlanta laptop bag ecopngf1624962678
Het bekende accessoiremerk Trust heeft een gloednieuw initiatief tot leven geroepen genaamd Clevergreen. Met het initiatief wordt een duurzame richting ingeslagen waarbij het bedrijf projecten volgt die een ecologische impact op producten, verpakking en activiteiten hebben.
Met Clevergreen wil het bedrijf het gebruik van afval en plastic in haar producten verminderen. Allard Boer, CFO van Trust, noemt het dan ook het begin van de duurzame reis voor het bedrijf. Naast het terugdringen van afval en plasticgebruik wordt materiaal ook meer gerecycled.
Onder Clevergreen worden dan ook nieuwe producten gemaakt,waarvan de eerste de Atlanta laptop bag eco heet. Deze laptoptas is gemaakt van gerecyclede materialen. Voor de tas zijn 17 PET-flessen omgetoverd tot het materiaal van de laptoptas zelf. De gebruikte materialen zijn door het Global Recycled Standard (GRS) gecertificeerd en een transactie certificaat (TC) draagt de tas ook.

Trust veel breder dan Clevergreen

Dat Turst met Clevergreen een nieuw, duurzaam merk tot leven wekt, betekent uiteraard niet dat de andere merken verdwijnen. Onder het merk Trust werd recent nog een gloednieuwe lijn aan PS5 accessoires gelanceerd bijvoorbeeld. In de line-up zit onder meer een headset voor de nieuwe Sony-console, maar ook controllerskins en nieuwe thumb-grips. Het volledige overzicht kun je hier vinden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties