Wordt T'Challa uit Black Panther 2 geschreven?

News
dinsdag, 08 september 2020 om 12:00
Na de dood van Chadwick Boseman, die de rol van T'Challa speelde in Black Panther, is de filmwereld achtergelaten in verdriet. Toch zal Marvel hard moeten nadenken over een oplossing voor Black Panther 2.
Chadwick Boseman overleed 28 augustus op 43-jarige leeftijd. Natuurlijk zou Chadwick Boseman de rol van T’Challa opnieuw op zich nemen voor het tweede deel van Black Panther, waar nog niet veel duidelijk over is. Tot nu toe is alleen bekend dat de film in 2022 in de bioscopen moet verschijnen.

Shuri nieuwe Black Panther?

Voor Black Panther had Marvel altijd al plannen om de zus van T’Challa, Shuri, zijn opvolger te maken. Deze plannen waren alleen wel gepland voor verder in de toekomst. Voor Marvel zal het dus een lastige opgave zijn deze verschrikkelijke gebeurtenis op te vangen. Volgens de website We Got This Covered zal Marvel dit nu op een hele andere manier moeten doen.

Voor Chadwick Boseman

We Got This Covered geeft aan van een bron gehoord te hebben dat het plan is om de dood van T’Challa niet tijdens de film te tonen. Wel zal zijn dood tijdens de film duidelijk gemaakt worden, waarna de rol van Black Panther over zal gaan naar het briljante zusje van de koning van Wakanda. Shuri komt eerder voor in het eerste deel van Black Panther, waar ze bijvoorbeeld het Black Panther pak van T’Challa verbeterd. In Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame is Shuri ook te zien. Ook al was dit plan in eerste instantie een idee voor een latere film, zal Marvel en de rest van de productie van Black Panther 2 er alles aan doen om het beste mogelijk te maken. Niet alleen voor de fans, maar vooral als eerbetoon aan Chadwick Boseman.