'CD Projekt RED begint met nieuwe Witcher game na Cyberpunk'

  CDProjekt RED is van plan om na Cyberpunk 2077 van start te gaan met een nieuwe Witcher game. Dat meldt de Poolse krant Stooq.

  Adam Kiciński, de president van CD Projekt RED laat weten aan lokale verslaggevers in Warsaw weten hoe de projecten van de ontwikkelaar ervoor staan. In het interview gaf hij meer informatie over de staat van Cyberpunk 2077, waarbij hij zegt dat er al een versie is weggestuurd naar een externe partij om een leeftijdscategorie te ontvangen.

  De topman bij CD Projekt RED verwacht dat Cyberpunk 2077 dezelfde leeftijdscategorie zal ontvangen als The Witcher 3. De CEO vertelt daarnaast dat het bedrijf nog steeds van plan is games te maken in het universum van The Witcher.

  "We hebben twee werelden waarin we games willen maken. Al onze geplande games zullen dus Witcher- of Cyberpunk-titels worden."

  Adam Kiciński, President CD Projekt RED

  We kunnen dus verwachten dat er een nieuwe Witcher game aankomt als het interview blijkt te kloppen, maar meer informatie is er nog niet. De vraag is voornamelijk of we in de toekomst met Geralt of Rivia kunnen spelen of dat we in de schoenen stappen van een ander karakter. Met de bekendheid van Geralt zou je denken dat CD Projekt RED het icoon nog niet wil laten gaan.

  Eerst is Cyberpunk 2077 aan de beurt

  Toch moeten we nog even moeten wachten voor meer informatie. CD Projekt RED is momenteel nog druk bezig met het afmaken van Cyberpunk 2077. De titel zou eigenlijk in april uitkomen, maar de ontwikkelaar heeft de game uitgesteld met maar liefst vier maanden om alle puntjes op de i te zetten. Op 17 september kunnen we met de game aan de slag.

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Verkijgbaar vanaf 19 may 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.