Gerucht: Battle royale-modus keert terug naar Call of Duty: Black Ops

News
woensdag, 10 juni 2020 om 17:00
call of duty black opsf1587540638
Er gaan veel geruchten rond over de nieuwe Call of Duty: Black Ops en daar is er nu nog eentje bijgekomen. Zo zal de battle royale-modus genaamd Blackout terugkeren naar de serie.
Battle royale is een enorm populair genre vandaag de dag. Zo trekken titels als Fortnite en Apex Legends miljoenen spelers en ook andere franchises integreren de modus in hun games. Zo heeft Call of Duty de modus gestopt in Black Ops 4, onder de naam Blackout. In plaats daarvan werd alleen wel de singleplayer campagne overgeslagen, wat de uitgever op kritiek kwam te staan.
Het ziet ernaar uit dat Blackout terug gaat keren naar Call of Duty. Ten minste, als we de woorden van Jeff Grubb mogen geloven. De journalist van VentureBeat is over het algemeen goed geïnformeerd en heeft het afgelopen jaar al veel correcte informatie naar buiten gebracht. Nu laat hij via een Tweet weten dat de battle royale-modus terugkeert in Black Ops.

Reboot voor de Black Ops serie

Het is niet het eerste gerucht dat naar buiten is gebracht over de aankomende Call of Duty game. Zo is er eerder gelekt dat Black Ops zich zal afspelen tijdens de Koude Oorlog en daarmee ook een reboot is voor de serie. De originele Black Ops speelde zich namelijk ook tijdens de Koude Oorlog af. Een specifieke releasedatum is door Activision nog niet uit de doeken gedaan, maar wel heeft de uitgever bekendgemaakt dat de titel in 2020 zal uitkomen.

Populair Nieuws