Geralt of Rivia keert terug in The Witcher anime

News
dinsdag, 14 november 2023 om 16:00
the witcher seizoen 3 geralt en jaskierf1686301819
Het universum van The Witcher wordt nog eens verder uitgebreid op Netflix. De streamingdienst komt namelijk met een nieuwe anime genaamd Sirens of the Deep, waarin ook Geralt of Rivia zal schitteren.
Netflix is al lang bezig om een grote franchise van The Witcher te maken. Naast drie seizoenen van de serie met Henry Cavill is er namelijk ook een prequel gekomen en een animatiefilm over Vesemir, de mentor van Geralt of Rivia. Nu gaat Netflix voor de tweede keer een poging doen om het verhaal van The Witcher om te toveren naar een anime.
Het verhaal van deze anime is gebaseerd op het korte verhaal A Little Sacrifice, eveneens geschreven door Witcher schrijver Andrzej Sapkowski. In het verhaal wordt Geralt ingehuurd om een dorp te beschermen, dat wordt aangevallen door monsters uit het water. Maar er lijkt meer aan de hand dat het initieel lijkt.

Bekende stem voor Geralt of Rivia

De animatie zal gedaan worden door Studio MIR (voorheen verantwoordelijk voor The Legend Of Korra). Dit animatiebedrijf staat er bekend om vaak goed werk te leveren en biedt dus hoop dat deze anime in goede handen ligt.
Voor de rol van Geralt of Rivia is een bekende stem ingehuurd. Niet Henry Cavill, maar Doug Cockle zal de stem inspreken van de bekende witcher. Cockle heeft eerder al de stem van Geralt ingespreken in The Witcher games.
De anime zou uit moeten komen in het najaar van 2024, wat betekent dat fans van The Witcher nog een volledig jaar moeten wachten op nieuwe content van de serie.
Bekijk hier de teaser trailer van The Witcher: Sirens of the Deep: