Update - 'Game Pass krijgt nog maar weinig games in november'

News
dinsdag, 14 november 2023 om 15:00
pc game pass gamesf1648052750
Volgens de betrouwbare Billbil-kun kunnen Game Pass abonnees de komende weken weer een aantal games tegemoet zien. Maar waar dit meestal vijf tot meer dan tien games per twee weken zijn, zouden nu slechts drie nieuwe games toegevoegd worden aan de dienst.

Update - Weinig nieuwe games voor Game Pass

Inmiddels heeft ook Microsoft de lineup voor de tweede helft van November bekendgemaakt. De games zijn in lijn met wat Bill-bil kun voorspeld had. Er is wel één verrassing: Dune: Spice Wars komt niet op 17 november al naar Xbox, maar pas op 28 november. Daarmee is de hele lineup voor de rest van november als volgt:
Helaas gaan er ook weer een aantal games Game Pass verlaten:
  • Anvil (Cloud, Console, and PC)
  • Battlefield 1943 (Console) EA Play
  • Battlefield: Bad Company (Console) EA Play
  • Battlefield: Bad Company 2 (Console and PC) EA Play
  • Disc Room (Cloud, Console, and PC)
  • Eastward (Cloud, Console, and PC)
  • Grid (Console) EA Play
Deze games zijn nog tot 30 november te spelen.
Origineel bericht:
De tweede helft van november nadert alweer en dus kijken Game Pass abonnees alweer uit naar de bekendmaking van de nieuwe toevoegingen voor Game Pass. De abonnees van de gamingdienst van Microsoft krijgt regelmatig nieuwe games om te spelen en zijn de laatste maanden flink verwend met titels als Starfield, F1 Manager 2023, Dungeons 4 en Like a Dragon Gaiden.
Ook in de tweede helft van november kunnen gamers weer diverse nieuwe toevoegingen tegemoet zien. De bekende leaker Billbil-kun heeft de onthulling van de nieuwe games door Microsoft zelf niet afgewacht en heeft alvast bekendgemaakt wat later vandaag bekendgemaakt wordt.

Drie nieuwe games voor Game Pass in tweede helft november

Volgens Billbil-kun, die het vrijwel altijd bij het rechte eind heeft, kunnen Game Pass abonnees zich de komende weken opmaken voor drie nieuwe games die toegevoegd zullen worden.
Op 17 november zullen meteen twee nieuwe games beschikbaar komen. Persona 5 Tactica is het nieuwste deel in de inmiddels langlopende Persona serie en behelst de terugkeer van de Phantom Thieves. Dit is een game waar velen naar uit zullen kijken. Is het een download waard? Dat lees je later in de review op onze site.
Ook op 17 november zal Dune: Spice Wars verschijnen. Die game komt misschien bekend voor en dat klopt: de game verscheen eerder op PC Game Pass terwijl de game nog in Early Access was, maar zal 17 november officieel gereleased worden. Die release gaat gepaard met een verrassing: de game zal ook op de Xbox consoles verschijnen en dus vanaf 17 november ook daar te spelen zijn.
De laatste game die toegevoegd zal worden is Rollerdrome. Deze snelle sportgame waarbij de ellebogen (en meer) niet geschuwd worden, zal vanaf 28 november speelbaar zijn.
Samenvattend: volgens Billbil-kun mogen Game Pass abonnees de volgende games tegemoet zien:
  • 17 november: Persona 5 Tactica (PC, consoles en cloud)
  • 17 november: Dune: Spice Wars (PC, consoles en cloud)
  • 28 november: Rollerdrome (PC, consoles en cloud)