Geralt en Ciri zullen knokken in The Witcher seizoen 2

  De productie van het tweede seizoen van The Witcher zal binnenkort weer van start gaan. Showrunner Lauren Schmidt Hissrich vertelt in een interview met The Wrap dat we in het tweede seizoen veel zullen zien over de band van Geralt en Ciri.

  Netflix

  Er zullen een aantal dingen veranderen in het tweede seizoen van The Witcher. Geralt, Ciri en Yennefer zullen nu alle drie in dezelfde tijdlijn zitten. De tijdlijn zal overigens ook een stuk duidelijker worden vergeleken met het eerste seizoen.

  Ook zullen we de band zien groeien tussen Geralt en Ciri. Ze verschillen erg veel van elkaar, maar je ziet ze wel samen als vader en dochter opgroeien. Je ziet niet alleen de goede maar ook de slechte kant in hun relatie als vader en dochter.

  Ik vind het echt leuk. Het is niet altijd even mooi. Ze zullen ruzie maken. Ze zullen vechten. Het zullen twee vreemden zijn die voor het eerst samenkomen en te horen krijgen: "Nee, je zult voor altijd samen zijn." Ik denk dat hun groei samen tot vader en dochter een van mijn favoriete onderdelen van de serie is.

  Lauren Schmidt Hissrich

  Opnames

  De opnames voor het tweede seizoen mogen weer op 17 augustus van start. De eerstvolgende bestemming van de cast en crew zal het Verenigd Koninkrijk worden. Wel moet iedereen op de set zich houden aan de regels zoals afstand van elkaar houden. Het tweede seizoen zal naar verwachting klaar zijn in 2021.

  x

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.