Geralt en Ciri zullen knokken in The Witcher seizoen 2

News
donderdag, 25 juni 2020 om 11:00
the witcher geraltf1673257620
De productie van het tweede seizoen van The Witcher zal binnenkort weer van start gaan. Showrunner Lauren Schmidt Hissrich vertelt in een interview met The Wrap dat we in het tweede seizoen veel zullen zien over de band van Geralt en Ciri.
Er zullen een aantal dingen veranderen in het tweede seizoen van The Witcher. Geralt, Ciri en Yennefer zullen nu alle drie in dezelfde tijdlijn zitten. De tijdlijn zal overigens ook een stuk duidelijker worden vergeleken met het eerste seizoen.
Ook zullen we de band zien groeien tussen Geralt en Ciri. Ze verschillen erg veel van elkaar, maar je ziet ze wel samen als vader en dochter opgroeien. Je ziet niet alleen de goede maar ook de slechte kant in hun relatie als vader en dochter.

Opnames

De opnames voor het tweede seizoen mogen weer op 17 augustus van start. De eerstvolgende bestemming van de cast en crew zal het Verenigd Koninkrijk worden. Wel moet iedereen op de set zich houden aan de regels zoals afstand van elkaar houden. Het tweede seizoen zal naar verwachting klaar zijn in 2021.