INDIGO Awards 2020 morgenavond van start

News
donderdag, 25 juni 2020 om 10:30
indigo 2020f1593072880
Op vrijdag 26 juni is het weer tijd voor INDIGO, het Nederlandse gamingevenement waarin allerlei games te zien zijn. Voor 2020 staan ook weer de INDIGO Awards op de planning met dit jaar een heel speciaal jury-lid. Niemand minder dan Rox van der Helm, hoofdredacteur van XGN, is onderdeel van de jury.
Jaarlijks organiseert de Dutch Game Garden het speciale INDIGO-evenement. Het event is bedoeld voor de Nederlandse game-industrie waarin ontwikkelaars de mogelijkheid hebben om hun games te laten zien. Tevens worden gesprekken tussen ontwikkelaars en uitgevers gevoerd over mogelijke samenwerkingen.
Wanneer het evenement op 26 juni van start gaat, wordt de dag afgesloten met de uitreiking van de INDIGO Award. Deze prijs wordt door een geselecteerde jury uitgedeeld. De jury bestaat uit:
  • Adriaan de Jongh, independent game creator
  • Rox van der Helm, Editor in Chief at XGN.nl
  • Bobby Wertheim, Head of Content at Sega Europe
  • JP van Seventer, Managing Director Dutch Game Garden
  • Trui – GoedGemust
  • Nim – GoedGemust
  • SevenS1ns
Onze eigen Rox is één van de zeven juryleden en heeft haar kritische oog op de games laten gelden uit een selectie van meer dan 25 games. Hierbij wordt gekeken naar welke games de meeste kans hebben om een succes te worden.

INDIGO volgen kan gratis en voor niets

Wie INDIGO wil volgen kan dit gratis en voor niets doen. Het INDIGO Discover-ticket is compleet gratis en geeft je toegang tot onder andere de games die getoond worden. Ook kun je via de livestream de makers van de verschillende titels ontmoeten en de Award-ceremonie volgen. Via deze link kun je een gratis ticket claimen voor het evenement dat dit jaar via een livestream te volgen is.