George R.R. Martin hint duidelijk naar Elden Ring-film of -serie

News
maandag, 01 juli 2024 om 12:00
elden ring headerf1646038440
Het lijkt erop dat George R.R. Martin weer vroegtijdig iets heeft uitgelekt. De schrijver heeft namelijk een duidelijke hint gegeven dat er wordt gewerkt aan een Elden Ring-film of -serie.
Sinds de release van Elden Ring wordt vrijwel elk aspect van de game geprezen. De uitdagende combat, de gigantische open wereld en het verhaal. Net zoals in de andere FromSoftware games is het verhaal niet zo voor de hand liggend als bijvoorbeeld een The Last of Us of Call of Duty, maar de lore gaat enorm diep.
Met de recente DLC voor Elden Ring is het verhaal nog eens verder uitgediept. Een aantal elementen uit het verhaal die duidelijk waren, zijn nu ineens helemaal aangepast door de nieuwe informatie uit Shadow of the Erdtree.
De laatste tijd gaan er ook geruchten dat er wordt gewerkt aan een film of serie gebaseerd op het epische verhaal van Elden Ring. George R.R. Martin, die samen met Hidetaka Miyazaki het verhaal heeft geschreven, heeft op zijn blogpost nu nog meer olie op het vuur gegooid. De schrijver ‘ontkent’ de geruchten namelijk op een opvallende manier.

“Over die geruchten die je misschien hebt gehoord over een film of televisieserie gebaseerd op Elden Ring... Ik heb niets te zeggen. Geen woord, nope, helemaal niets, ik weet van niets, je hebt nooit iets van me gehoord. Welk gerucht?”

- George R.R. Martin

Moeite met geheimen bewaren

Het zou niet de eerste keer zijn dat George R.R. Martin vroegtijdig iets verklapt op zijn blog. Eerder heeft de schrijver al laten weten dat HBO werkt aan seizoen 3 en 4 van House of the Dragon, terwijl de zender zelf nog niks had bekendgemaakt. Inmiddels is het derde seizoen wel officieel bevestigd, maar dat was dankzij de schrijver dus een publiek geheim.
Miyazaki heeft zelf ook al vragen beantwoord over een adaptatie van Elden Ring. De baas van FromSoftware zou het graag doen, maar de studio zelf heeft geen ervaring met het maken van zo’n productie. Hij zou er dus wel hulp bij nodig hebben.

Populair Nieuws

Laatste Reacties