Geliefde PS5 game komt naar Xbox met nieuwe modus

News
woensdag, 21 december 2022 om 12:00
2022 02 09 sifu 2f1671616011
Liefhebbers van martials arts op de Xbox hebben iets moois om naar uit te kijken. De geliefde PS5 en PS4 game Sifu komt namelijk naar Xbox toe, inclusief een nieuwe modus!
Sifu is begin dit jaar eerst verschenen voor de PlayStation consoles en PC, maar de game zou niet voor altijd een console exclusive zijn. In november is de game namelijk al naar de Nintendo Switch gekomen en nu is er ook een releasedatum bekend voor de Xbox One en Xbox Series X. Sifu lanceert op de Xbox consoles in maart 2023, dat heeft ontwikkelaar Sloclap bekendgemaakt via IGN.
De lancering gaat samen met een nieuwe update voor Sifu, waardoor spelers met een gloednieuwe modus aan de slag kunnen. In Arenas moet de protagonist het opnemen tegen verschillende vijanden in challenges.
Door de uitdagingen te voltooien is het mogelijk om nieuwe outfits vrij te spelen, evenals alternatieve aanvallen die gebruikt kunnen worden in de game. En als je Sifu op een compleet andere manier wil spelen, dan zijn er ook cheats die je kan unlocken in de arena. De nieuwe modus komt ook uit voor de andere versies van Sifu.

Ouder worden door te sterven

In Sifu stap je in de schoenen van de zoon van een vermoorde sifu (de meester van een martial arts-school), die wraak wil nemen op de moordenaars. Dat is een flinke uitdaging, want tijdens het avontuur moet je het opnemen tegen veel dodelijke tegenstanders.
Je hebt alleen wel één voordeel: wanneer je sterft, word je in plaats daarvan een paar jaar ouder. Des de ouder je wordt, des de meer schade je kan aanrichten, maar het gaat wel gepaard met minder levenspunten. En wanneer je te oud wordt, dan zal je het level alsnog helemaal opnieuw moeten beginnen.

Populair Nieuws