Geliefde Mario game op weg naar Switch

News
woensdag, 25 oktober 2023 om 17:30
shocked mariof1689865779
Het is nog geen week geleden dat Super Mario Bros. Wonder uitkwam, maar toch is de volgende Mario-game alweer op weg naar Switch. Dit keer gaat het alleen om een geliefde klassieker. Nog deze week sluit die zich aan bij het Switch Online-aanbod.
Mocht je al klaar zijn met Super Mario Bros. Wonder, maar graag nog meer tijd willen doorbrengen met Mario, dan kan dat. De vrolijke loodgieter krijgt er namelijk een Switch Online-game bij. Vanaf 27 oktober kun je Mario Party 3 op de Switch spelen.
Hoewel die game inmiddels meer dan 20 jaar oud is, is hij nog steeds geliefd onder Mario Party-fans. Een deel van de spelborden werd ook gebruikt in Mario Party Superstars. Dus als je die game leuk vindt, biedt Mario Party 3 spelborden in een vergelijkbare stijl.

Mario Party 3 op Switch Online maakt trilogie compleet

Met de toevoeging van Mario Party 3 staan alle Nintendo 64-games in de reeks nu op Switch Online. Maar dat wil niet zeggen dat het derde deel maar meer van hetzelfde is. Behalve nieuwe minigames en spelborden, kwam Mario Party 3 ook voor het eerst met een verhaalmodus.
Mario-fans beleven een goed najaar. Met Super Mario Bros. Wonder en Mario Party 3 hebben we namelijk nog niet alle Mario-titels van dit najaar gehad. Op 17 november verschijnt ook nog de remake van Super Mario RPG!