Geliefde game gratis te claimen via Steam

News
woensdag, 17 mei 2023 om 18:00
metro last lightf1684337390
Een geliefde game wordt dit jaar tien en de ontwikkelaar heeft besloten om dat te vieren. Metro: Last Light is tijdelijk gratis via Steam. Dat blijft een week lang het geval.
Als je wel van een post-apocalyptische game houdt, dan is er nu een game gratis die waarschijnlijk goed in je straatje past. De game Metro: Last Light is namelijk gratis op Steam. Die actie loopt van 18 mei tot en met 25 mei.
Last Light is het tweede deel in de Metro-reeks en speelt zich een jaar na de eerste game (Metro 2033) af. Boven de grond is het onmogelijk om te overleven en de mensheid leeft nu in metro-tunnels onder Moskou. Daar worden ze belaagd door mutanten, maar strijden ze onderling ook nog eens om macht.

Metro: Last Light Redux niet gratis

Let overigens wel op dat de game die je nu gratis kunt claimen de originele Complete Edition van de game is. De geremasterde versie, genaamd Metro: Last Light Redux, is niet gratis. Mocht je dus de voorkeur geven aan deze verbeterde versie, dan zul je er twee tientjes voor over moeten hebben.
Mocht je Metro al hebben, of niet zo interessant vinden, dan kun je een andere eveneens enge game nu ook gratis spelen via Steam. Je kunt de komende tijd namelijk de remake van Dead Space gratis uitproberen. Je hebt dan 90 minuten de tijd om kennis te maken met de game zonder er een cent voor neer te tellen.