'Geliefde franchise krijgt maar liefst twee nieuwe games'

News
maandag, 19 september 2022 om 14:30
crash bandicoot 4 its about timef1592992054
Sinds kort is de geliefde franchise Crash Bandicoot weer helemaal terug. Volgens een bekende leaker zijn er momenteel zelfs twee games voor de reeks in ontwikkeling.
Lange tijd was Crash Bandicoot één van de grootste mascottes van PlayStation. De games werden dan ook gemaakt door Naughty Dog, dat tegenwoordig juist bekend staat om enorme titels als Uncharted en The Last of Us. Een lange tijd is Crash alleen in vergetelheid geraakt, met jarenlang geen nieuwe titel.
Sinds 2017 is daar alleen verandering in gekomen met de komst van Crash Bandicoot N. Sane Trilogy en drie jaar later zijn er alweer drie nieuwe games verschenen - inclusief een nieuwe main title in de vorm van Crash Bandicoot 4 It’s About Time.
Daar blijft het bovendien niet bij, volgens leaker TheRealInsider. Op Twitter laat hij namelijk weten dat er niet één, maar zelfs twee nieuwe Crash Bandicoot games in de maak zijn.

Wat voor Crash Bandicoot games kunnen we verwachten?

Eén van de games die hoogstwaarschijnlijk in ontwikkeling is, is Crash Bandicoot 5. Dat zou niet een al te grote verrassing zijn, omdat het einde van Crash Bandicoot 4: It’s About Time ruimte biedt voor een sequel.
De andere game is naar verluidt Wumpa League. Volgens geruchten zou de game origineel bedoeld zijn als add-on voor Crash Bandicoot 4, maar wordt het nu ontwikkeld als een losstaande game. In Wumpa League kunnen vier spelers tegen elkaar strijden in open 3D-werelden met de bekende Crash Bandicoot personages.