Gelekte GTA 6 trailer is duidelijk nep

News
vrijdag, 01 juli 2022 om 10:00
gta 6 mundof1594896020
Er gaat een nieuwe GTA 6 trailer rond online. Op Twitter wordt door sommige accounts geclaimd dat het om een gelekte GTA 6 trailer zou gaan. De trailer is alleen nep en dat spat er aan alle kanten af.
Op Twitter werd via @NEWSLEAKSGTAS een gelekte GTA 6 trailer gedeeld. De beelden zijn online alleen nergens meer te vinden op een enkele screenshot na. De gelekte Grand Theft Auto 6 beelden kunnen dan ook gelijk bestempeld worden als nep.
Er zijn een aantal manieren waaraan dit te herkennen valt. Dat het hier om een Photoshop-talent gaat wordt duidelijk doordat de video is samengevoegd met de YouTube-pagina van Rockstar Games zelf. De interpunctie van de titel die aan de video gegeven wordt, past alleen niet in het straatje van Rockstar Games en ook is het scherm dat te zien is in de screenshot nep.
De game zou namelijk een ESRB-rating gekregen hebben. Dit soort ratings krijgt een game alleen pas kort voor de release, wanneer duidelijk is dat alle aspecten van de game vast staan. De eerste onthulling van GTA 5 in 2011 had dan ook een ander scherm van de ESRB, die later ook voor de eerste Red Dead Redemption 2 trailer werd gebruikt.
gta 6f1658229727

GTA 6 trailer is nep, maar gelekte details zijn er wel

Dat de gelekte GTA 6 trailer nep is, zal voor velen een teleurstelling zijn. Gelukkig is er reden om op te vrolijken. Zo lekte een aantal weken geleden wel een scala aan nieuwe GTA 6 details. Ook een releaseperiode leek daarin gelekt te worden.

Populair Nieuws