Capcom brengt snel Resident Evil-nieuws

News
maandag, 14 februari 2022 om 16:30
resident evil 4f1673254589
Fans van Resident Evil moeten de komende dagen opletten. Capcom brengt namelijk nieuws over de Resident Evil-franchise. Het is alleen nog niet duidelijk waar het precies om gaat.
Het Twitter-account voor de Resident Evil-franchise laat weten dat er binnenkort iets aangekondigd wordt rondom de horror-franchise. Waar het om gaat is nog onduidelijk, maar het team schijnt het er druk mee gehad te hebben. De aankondiging komt omgerekend naar Nederlandse tijd op dinsdag om 8.00 uur.
De Tweet stelt dat er ‘verdachte activiteit’ gaande is in het Resident Evil portaal. Het is een wat vage omschrijving, maar Capcom lijkt er vertrouwen in te hebben dat het iets is waar fans pelzier aan beleven. Je kunt het bericht hieronder bekijken.

Wat ligt er in de toekomst van Resident Evil?

Er gaan momenteel geruchten dat er een remake aankomt van Resident Evil 4. Deze zou binnenkort worden aangekondigd. Verwacht wordt dat deze remake het origineel op een aantal ingrijpende manieren verandert. Zo zou de beroemde opening van de game zich nu 's nachts afspelen, in plaats van overdag. Hetzelfde zou gelden voor een groot deel van de rest van de game.
Als die remake er inderdaad komt bestaat er een kleine kans dat dat de aankondiging van morgen is. Tegelijkertijd is een remake van één van de populairste Resident Evil-games misschien wat te groot om op deze manier aan te kondigen. Ook lijkt de hashtag #REBHFun een wat te luchtige tag om te gaan over een nieuwe game.