Amazon Prime heeft de perfecte films en series voor Valentijnsdag

News
maandag, 14 februari 2022 om 18:00
i want you backf1644854818
Nog geen plannen voor Valentijnsdag? Amazon Prime Video heeft genoeg romantische films en series voor vanavond voor je klaar staan!

I Want You Back

Wat dacht je bijvoorbeeld van I Want You Back? In deze film ontmoeten Peter (Charlie Day) en Emma (Jenny Slate) elkaar na een zwaar weekend: ze zijn allebei door hun partners, Anne (Gina Rodriguez) en Noah (Scott Eastwood), gedumpt. Wanneer ze door social media erachter komen dat hun exen inmiddels nieuwe relaties hebben, besluiten ze om de liefdes van hun leven terug te winnen.

Chemical Hearts

Heb je geen Valentijn en ben je daarom meer in de stemming voor een drama? Dan is Chemical Hearts misschien wat voor jou. Examenleerling Henry (Austin Abrams) ziet zichzelf als een hopeloze romanticus, maar is nog nooit echt verliefd geweest. Totdat hij de nieuwe leerling Grace (Lili Reinhart) ontmoet. Gaandeweg komen ze niet alleen meer te weten over liefde, maar ook over verlies en henzelf.

The Aeronauts

Wie meer van historische films houdt zit goed bij The Aeronauts, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Ballonpiloot Amelia Wren (Felicity Jones) en meteoroloog James Glaisher (Eddie Redmayne) proberen in 1862 hoger te vliegen dan wie dan ook. Dit gaat natuurlijk mis, en al snel verandert hun avontuur in een overlevingstocht.

Modern Love en With Love

Ook voor de serieliefhebbers zit er zeker wat tussen. Zo is er de serie Modern Love, waarvan het tweede seizoen afgelopen zomer is uitgekomen. Iedere aflevering van deze serie toont een ander liefdesverhaal. Als je liever dezelfde personages door het gehele seizoen volgt, kun je With Love een kans geven. Deze serie volgt broer en zus Lily en Jorge Jr. op hun missie om liefde te vinden.

Populair Nieuws