'Geflopte Marvel-film wordt omgetoverd tot animatieserie'

News
vrijdag, 15 december 2023 om 13:30
eternals 1f1702632623
De geflopte Marvel-film Eternals kan getransformeerd worden in een animatieserie. Dit nieuws werd gemeld door insider Daniel Richtman.
Het gaat tot dusver alleen om maar een gerucht, alleen is het wel een stuk aannemelijker dan een tweede bioscoopfilm. Hoofdrolspeler Kumail Nanjiani had namelijk eerder al aangegeven dat het niet zeker is of er een sequel komt.
Eternals kostte 200 miljoen dollar om te maken en leverde 400 miljoen dollar op. Toch wordt er gemeld dat Marvel erg veel verlies maakte door de marketing voor de film. Er wordt gesproken over een verlies van namelijk 50 miljoen dollar. De film zelf bleek ook een grote teleurstelling en werd erg slecht ontvangen door critici en fans.

Een nieuwe stijl voor Disney

Ook zou deze animatieserie (die waarschijnlijk zal verschijnen op Disney+) moeten gebeuren in een soort van anime stijl. Dit zou de eerste keer betekenen dat Marvel een animatieserie zou maken in de Japanse animatiestijl. Eerder zijn er wel al animatieseries van Marvel-helden verschenen, zoals Marvel's What If...?
Fans moeten nog even wachten totdat dit nieuws bevestigd zal worden. Onduidelijk is of eerdere acteurs terug willen keren als stemacteurs voor deze mogelijke serie.