REMINDER: James Bond No Time To Die release op 12 november

  Het is al even bekend wanneer No Time To Die in première gaat, maar met de nieuwe filmposter wordt het nogmaals bevestigd. De nieuwe James Bond film draait vanaf 12 november in de bios. Daarnaast mogen we donderdag een nieuwe trailer verwachten.

  Universal Pictures International

  Met een nieuwe filmposter werd het nieuws van de releasedatum nogmaals via Instagram gedeeld met de wereld. De film van Cary Joji Fukunaga gaat op 12 november eindelijk in première, nadat de film een paar keer uitgesteld is vanwege het coronavirus. De film zal de de 25e James Bond film worden en laatste keer voor Daniel Craig zijn in het pak van 007 zijn.

  In No Time To Die krijgt Bond de inmiddels niet meer actieve geheim agent het aan de stok met nieuwe schurken als zijn oude vriend Felix Leiter zijn hulp inschakelt. Bond besluit te helpen bij een ontvoeringszaak, maar komt daarbij op het spoor van iemand die met gevaarlijke nieuwe technologie werkt. Het belooft weer een flink actievolle film in de Bond-reeks te worden.

  No Time To Die release vooraf gegaan door nieuwe trailer

  Aanstaande donderdag zal No Time To Die een nieuwe trailer krijgen, waarin we waarschijnlijk meer zien van het plot. Daarbij zullen Craig en de andere acteurs in de film ongetwijfeld voorbij komen in de trailer. De film heeft onder andere hoofdrollen voor Naomi Harris (Ms. Moneypenny), Jeffrey Wright (Felix Leiter), Ben Whishaw (Q) en Rami Malek (Safin).
  Safin belooft een uitdagende schurk te zijn die voormalig werkzaam was bij Spectre.

  Wat we precies van Safin mogen verwachten is onbekend. In onze No Time To Die special hebben we alles dat je over de film moet weten op een rijtje gezet voor je.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.