Geen gratis proefperiode meer op Disney+

News
maandag, 22 juni 2020 om 14:00
10 beste disney actie series op disney nederland knokken met dit aanbod 154626 3f1592809734
Disney+ heeft niet langer een gratis proefperiode. Dit bevestigt een woordvoerder van Disney aan CNET. Je kunt dus niet meer zeven dagen gratis Disney+ uitproberen.
Bijna elke streamingdienst heeft de optie om een gratis proefperiode uit te proberen. Zo heeft Netflix een proefperiode van 30 dagen. Niet alleen heeft Disney+ één van de kortste proefperiodes, ook is Disney+ één van de goedkoopste streamingdiensten. Disney+ was al een tijd van plan om de proefperiode stop te zetten. Ook stopte het bedrijf van het promoten in zijn Disney Plus-marketing.

"De service is ingesteld tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding die naar onze mening op zichzelf al een aantrekkelijk entertainmentaanbod biedt."

-Woordvoerster Disney
Aangezien Disney+ niet zoveel aanbod heeft als bijvoorbeeld Netflix is de prijs daarom ook een stuk goedkoper. Voor een Disney+ abonnement betaal je 7 euro per maand. Netflix daarentegen heeft een prijs tussen de 8 en 14 euro. Wanneer je bij Netflix een abonnement neemt voor 4 schermen en Ultra HD-televisie betaal je 14 euro per maand met een gratis proefperiode van 30 dagen.

Kritieken

Eind vorig jaar kwam Disney+ naar Nederland. Sinds april heeft Disney+ wereldwijd meer dan 50 miljoen abonnees weten te bereiken. Wel was er veel kritiek op de content die op Disney+ staat. Het aanbod van de Disney+ is aanzienlijk minder dan andere streamingsdiensten. Ook klagen mensen dat er te weinig content op staat voor volwassenen. Disney+ werkt hard aan nieuwe content voor originals, maar door het coronavirus kwamen vele opnames van originals stil komen te liggen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties