Dit zijn de 5 beste retro series op Netflix

Article
maandag, 22 juni 2020 om 15:00
friendsf1622197197
Er zijn zo veel verschillende series te zien op Netflix dat het lastig is om te kiezen wat je moet kijken. Er staan op Netflix een aantal retro series die het waard zijn om te kijken. Dit zijn de 5 beste retro series op Netflix.

Friends

De serie gaat over een vriendengroep bestaande uit zes vrienden genaamd Rachel, Ross, Monica, Chandler, Joey en Phoebe. Ze wonen samen in New York en hebben ieder hun eigen persoonlijkheid. Paleontoloog Ross is de broer van Monica. Monica is de nette en georganiseerde persoon in de groep. Rachel is de prinses van de groep en weet telkens Ross helemaal gek te maken. Chandler en Ross waren vroeger studiemaatjes, Phoebe is erg excentriek en Joey droomt ervan om later een beroemd acteur te worden.
De serie begint met Rachel die met haar verloofde Barry zou trouwen, maar Barry liet haar bij het altaar achter. Rachel besluit samen met haar beste vriendin Monica samen te wonen. Ze wonen tegenover het appartement van Chandler en Joey die soms iets te veel optrekken met Ross. Phoebe was Monica's oude huisgenoot en al hun verhalen spelen zich af in hun appartementen. De vriendengroep is ook voornamelijk te zien in het koffiehuis waar Rachel werkt.
gilmore girlsf1592383164

Gilmore Girls

Lorelai Victoria Gilmore groeide vroeger op in Hartford. Ze is vernoemd naar de moeder van haar vader. Haar ouders Emily en Richard zijn van hogere klasse en hebben voor Lorelai al haar hele leven uitgestippeld. Maar Lorelai is eigenwijs en wil niets te maken hebben met rijkdom of de ingehouden en formele wereld. Wanneer Lorelai zestien jaar is raakt ze zwanger van haar vriendje Christopher Hayden, die overigens ook uit een rijk gezin komt.
Terwijl hun ouders onderhandelen over het huwelijk van hun kinderen houden Lorelai Christopher zich maar gedeisd terwijl ze vanaf de zijlijn toekijken. Lorelai krijgt een dochter die ze naar zichzelf vernoemt met als roepnaam Rory. Christopher is druk bezig met zijn ambities en Lorelai besluit daarom om haar dochter alleen op te voeden om Christopher niet in de weg te lopen.
how i met your mtoherf1619075647

How I Met Your Mother

De Serie How I Met Your Mother gaat over Ted die in het jaar 2030 aan zijn kinderen Luke en Penny vertelt over hoe hij hun moeder heeft ontmoet. Het verhaal speelt zich af in 2005 waar Ted 27 jaar oud is nadat hij is verhuist naar New York en is afgestudeerd aan Wesleyan University samen met zijn beste vrienden Marshall en Lily.
In een bar onder zijn appartement ontmoet Ted Barney en Robin. Alle vier de vrienden van Ted helpen hem om de ware te zoeken in New York. Toen Marshall vertelde dat hij Lily ten huwelijk zou vragen werd het voor Ted ook tijd om een liefde voor zichzelf te zoeken. Ted vertelt in 2030 zijn verhaal aan de hand van allemaal flashbacks.
star trek the next generationf1592383757

Star Trek: The Next Generation

Het verhaal van de serie Star Trek: The Next Generation speelt zich af in het jaar 2364, een eeuw na het originele verhaal van Star Trek. Starfleet heeft inmiddels de Enterprise-D gebouwd, een nieuwe U.S.S. Enterprise. Kapitein Jean-Luc Picard heeft de leiding van het schip en wordt vergezeld door zijn bemanning die bestaat uit de eerste officier William T. Riker, de androïde Data, de scheepsarts Beverly Crusher de blinde Geordi La Forge, de Klingon Worf en de empathische Deanna Troi.
Tijdens hun reizen komen ze in het universum allerlei soorten ontdekkingen tegen. Ze maken vijanden, vinden nieuwe rassen en er wacht een spannend avontuur tegenmoet tijdens hun verkenningsmissies. Samen zoeken ze naar nieuw leven, nieuwe beschavingen en komen ze op plekken waar nog nooit iemand is geweest.
prison breakf1592384733

Prison Break

Michael Scofield komt voor een wanhopige en lastige situatie te staan wanneer zijn broer Lincoln Burrows de doodstraf krijgt terwijl hij eigenlijk totaal onschuldig is. Hij wordt beschuldigd van moord op de broer van de vicepresident. Lincoln zal al binnen enkele maanden zijn doodstraf onder ogen moeten zien. Michael bedenkt een plan om zijn broer te helpen. Wanneer hij een bankoverval pleegt komt hij in dezelfde gevangenis terecht waar zijn broer ook zit.
Samen met zijn broer bedenkt Michael een plan om samen met zijn broer te ontsnappen ut de gevangenis. Maar al snel komen ze erachter dat een ontsnappingsplan niet gemakkelijk is om in te plannen en al helemaal niet als er tientallen agenten en andere gevangenen op de loer liggen. Wat wel in Michaels voordeel werkt is dat hij werkte als bouwkundig ingenieur en hij blauwdrukken heeft van de gevangenis. Samen met andere verzamelde informatie laat hij de blauwdrukken tatoeëren op zijn lichaam zodat ze onopgemerkt aan hun ontsnappingsplan kunnen werken.

Populair Nieuws