Nieuwe shooter biedt bizarre PS5 Trophy en Xbox Achievement na testicle shot

News
zondag, 29 mei 2022 om 10:00
sniper elite 5 sniperf1653646443
Als je bij je vrienden wil pronken met een opvallende Trophy op je PS5 of Achievement op je Xbox, dan moet je nu bij Sniper Elite 5 zijn. In de nieuwe shooter kan je namelijk een speciale Trophy/Achievement unlocken na een schot in de kruising.
De Sniper Elite games hebben al sinds de eerste titel in de franchise een opvallende feature. Als je namelijk over grote afstand een dodelijk schot maakt, dan zal je getrakteerd worden op een spectaculaire replay van het schot. Zo ziet je de kogel in slow-motion door de lucht vliegen, om vervolgens via x-ray view door het lichaam één of meerdere kritieke onderdelen doorboren.
Natuurlijk is het hoofd van je tegenstanders in Sniper Elite 5 daar een goed doelwit voor, maar je kan ook nog iets gruwelijker te werk gaan. Weet je namelijk de edele delen van een vijand te raken - wat natuurlijk meteen de dood tot gevolg heeft - dan zal je in slow-motion zien hoe er weinig meer overblijft van het voortplantingsorgaan. En je krijgt er bovendien een opvallende Trophy voor je PS5/PS4 voor of een Achievement op Xbox: Die Nussknacker Sweet!

Meer opvallende Trophies en Achievements

In Sniper Elite 5 kan je niet alleen op jacht gaan naar de ballen van Nazi’s, er zijn ook nog andere opvallende Trophies en Achievements te behalen. Zo zal je een vijanden moeten neerschieten over een afstand van maar liefst 10.000 meter, de blinkende nieuwe auto van de antagonist moeten vernielen en een tank vernietigen door een andere tank erop te laten schieten. Check hier alle Trophies en Achievements voor de game.
Het is overigens ook niet de eerste keer dat een Sniper Elite game je aanmoedigt om op de edelen delen van je tegenstanders te schieten. In eerdere titels kreeg je er ook al een Trophy of Achievement voor.

Populair Nieuws