Games with Gold voor augustus 2022 bekendgemaakt

News
vrijdag, 29 juli 2022 om 10:40
games with gold januari 2016 bekendgemaakt 83758f1659085901
Een nieuwe maand betekent ook nieuwe games voor Games with Gold abonnees! Hoewel Microsoft de aandacht langzamerhand verlegt naar Game Pass worden ook GwG abonnees niet vergeten met weer vier nieuwe gratis games.
Het is weer einde van de maand en dus kunnen leden van Xbox Live Gold en Xbox Game Pass Ultimate weer een paar gratis games claimen. Dat is ook het geval in augustus 2022. Microsoft heeft via de Xbox Wire de Games with Gold voor komende maand bekendgemaakt.

Wat zijn de Games with Gold van augustus 2022?

Na het immense succes van Stray afgelopen maand kon Microsoft niet achterblijven en levert met Calico dan ook een grappige game waarin het draaiend houden van een heus kattencafé centraal staat. Je kan je outfit en inrichting van je café zelf kiezen en zo aantrekkelijk maken voor zowel menselijke als dierlijke bezoekers! Calico levert een stressvrije ervaring waarm enig kattenliefhebber een moord voor zou doen!
Wil je meer actie, dan kan je in roguelite platformer ScourgeBringer proberen de mensheid te redden. De wereld om je heen verandert met elke nieuwe poging deze post-apocalyptische wereld te doorkruisen.
Naast deze games is dit een van de laatste maanden dat Games with Gold nog Xbox 360 games aanbiedt. Deze maand zijn dat Saint's Row 2 en Monaco: What's Yours is Mine.

Games with Gold voor augustus 2022 bekend

Samenvattend kunnen Games with Gold abonnees de volgende games tegemoet zien:
  • Calico van 1 tot 31 augustus
  • ScourgeBringer van 16 augustus tot 15 september
  • Saint’s Row 2 van 1 tot 15 augustus
  • Monaco: What’s Yours is Mine van 16 tot 31 augustus.
Daarnaast kan je tot het einde van de maand nog de volgende games scoren:
  • Beasts of Maravilla Island: van 1 juli tot 31 juli
  • Relicta: van 16 juli tot 15 augustus
  • Torchlight: van 16 juli tot 31 juli

Populair Nieuws