Gamer heeft nu al toegang tot onuitgebrachte Nintendo game

News
maandag, 11 april 2022 om 11:30
h2x1 nswitch advancewarsrebootcamp image1600wf1647867789
Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp werd vorige maand voor onbepaalde tijd uitgesteld wegens de oorlog in Oekraïne. Toch heeft één gelukkige Twitteraar de game al kunnen spelen.
Twitter-gebruiker @killetheth had Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp via de Nintendo eShop gekocht voor de game door Nintendo werd uitgesteld. Normaal gesproken wordt een niet-speelbare versie op zijn vroegst pas zeven dagen voor release op de console gedownload, waardoor de uitgestelde Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp dus nog niet gepreload kan worden. @killeth schrijft dat zij de game wél al kon preloaden voor Nintendo besloot de releasedatum uit te stellen, waardoor zij afgelopen weekend, wanneer de game oorspronkelijk uit zou komen, al kon spelen.
@killeteth schrijft dat ze ervan uitging dat meerdere fans toegang hadden tot de game en geen idee heeft waarom zij wel de game al kan spelen. Op Twitter deelt ze een aantal screenshots en filmpjes, waaronder een filmpje van de tutorial.

Nintendo’s reactie

Haar tweets zijn ook bij Nintendo niet onopgemerkt gebleven: de volgende dag ontving @killeteth een e-mail van het bedrijf dat haar bestelling geannuleerd wordt en ze het volledige bedrag teruggestort krijgt. Als ze offline blijft zou ze de game kunnen blijven spelen, maar de twitteraar vindt dat het niet waard aangezien ze de game dan illegaal zou spelen.
Wanneer Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp officieel uitkomt is nog niet bekend. Nintendo vroeg vorige maand om zijn officiële kanalen in de gaten te houden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties