Game Pass krijgt in mei maar liefst 7 nieuwe day one releases erbij

News
maandag, 25 april 2022 om 15:30
sniper elite 5f1650881736
De Game Pass van Microsoft wordt beschouwd als een enorm goede deal, onder andere door de day one releases voor veel games. En in mei komen maar liefst zeven nieuwe day one releases erbij!
Eén aspect waarbij Microsoft veel punten scoort met de Game Pass ten opzichte van Sony’s PlayStation Now - en binnenkort PlayStation Plus Premium - zijn games die vanaf dag één meteen speelbaar zijn op het platform. Alle first party games van Microsoft zijn op die manier meteen te spelen via de Game Pass, zelfs grote titels als Halo Infinite en Forza Horizon 5.
Maar niet alleen games van Microsoft zelf lanceren op dag één meteen op de Game Pass, de uitgever maakt ook geregeld deals met andere ontwikkelaars en uitgevers. Daardoor kunnen we in mei genieten van op z’n minst zeven day one releases op de Game Pass!
De Game Pass games die je via het platform direct kan spelen zijn:
  • Loot River (Xbox) - 3 mei
  • Citizen Sleeper (Xbox) - 5 mei
  • Trek to Yomi (Xbox, PC) - 5 mei
  • Eiyuden Chronicle Rising (Xbox) - 10 mei
  • Headspace Shipbreaker (PC) - 24 mei
  • Sniper Elite 5 (Xbox, PC) - 26 mei
  • Pac-Man Museum+ (Xbox, PC) - 27 mei

Nog meer grote releases op Game Pass

Naast deze releases kunnen spelers in 2022 ook nog uitkijken naar andere games die vanaf dag één te spelen zijn op de Game Pass. Zo zal in de zomer Redfall, de nieuwe co-op game van Arkane Studios, naar de Game Pass komen. Horrorliefhebbers kunnen in oktober 2022 vervolgens uitkijken naar Scorn en op 22 november komt de klapper Starfield naar de Game Pass. Een goed gevulde kalender dus!
Wil je meer weten of de Game Pass en wat de voordelen zijn? Check dan nu onze speciale PC Game Pass-pagina!