Foto’s Google Pixel Watch gelekt

News
maandag, 25 april 2022 om 15:00
googlef1621409529
Er zijn al tijden geruchten dat Google een smartwatch gaat onthullen. Deze Pixel Watch lijkt dit jaar nog aanstaande. Nu zijn er onder opvallende omstandigheden een reeks foto’s van het apparaat gelekt.
Al meerdere keren is het nodige gelekt rondom een potentiële Pixel Watch. Maar nu lijken we te maken te hebben met het grootste lek tot nu toe. Een anonieme tipgever van Android Central beweert een prototype in handen te hebben en deelt negen foto’s.
De Pixel Watch zou achtergelaten zijn in een restaurant. De barman van het etablissement zou gewacht hebben tot de eigenaar hem op kwam halen. Toen deze niet op kwam dagen gaf de barman de Watch aan een vriend die enthousiast was, die het vervolgens doorspeelde aan Android Central.
Dat lijkt een bijzonder verhaal, maar het is eerder voorgekomen dat prototypes van techproducten ergens zijn gevonden. De iPhone 4 werd bijvoorbeeld ook ooit aangetroffen in een restaurant. Google eigen Pixel 3 XL werd gevonden op de achterbank van een Lyft-auto.
pexels smartwatchf1668846772

Hoe ziet de Pixel Watch eruit?

De foto’s lijken overeen te komen met verschillende informatie die eerder is gelekt rondom de Pixel Watch. Het design is minimalistisch en de Watch lijkt weinig bezel te hebben. De oplaadmethode is niet duidelijk, maar het lijkt mogelijk dat dat via een case gaat gebeuren.
Een potentiële smartwatch van Google wordt al jaren speculatief Pixel Watch genoemd, maar het lijkt erop dat die naam ook inderdaad gebruikt gaat worden. 9to5Google meldt namelijk dat Google onlangs een handelsmerk heeft aangevraagd voor de naam Pixel Watch. Het horloge is nog altijd niet officieel aangekondigd, maar bewijs dat hij echt is en mogelijk wordt aangekondigd tijdens Google I/O in mei begint zich op te stapelen.