Scoor dikke Singles Day deals bij MediaMarkt

News
vrijdag, 11 november 2022 om 11:00
Het is 11 november en zoals we allemaal weten is dat de dag. Toen je klein was, was het de dag waarop je lichtje mocht branden, maar voor volwassenen is het de dag waarop de commerciële sector je herinnert aan het feit dat je alleen bent. Maar hé, je kunt dan weer wel korting pakken.
Het grote kortingsfestijn van november is natuurlijk Black Friday, maar veel winkels komen al veel eerder met deals. Singles Day is een soort officieuze aftrap geworden van de Black Friday periode. Dus als je echt niet kan of wil wachten om te gaan koopjesjagen kun je nu al zo hier en daar terecht.

Singles Day korting bij MediaMarkt

Voor wat mooie Singles Day deals kun je dit jaar terecht bij bijvoorbeeld MediaMarkt. Als je op zoek bent naar een laptop, een smart device, oortjes of nog meer zijn er wat mooie deals. Wij hebben ze voor je op een rij gezet.
Mochten de bovenstaande deals niet helemaal jouw ding zijn, dan zijn er nog meer deals te vinden bij MediaMarkt. De WK deals zijn bijvoorbeeld ook verlengd. Daarin vindt je onder andere veel tv’s, want je moet de wedstrijden natuurlijk wel goed kunnen zien.
Voor de Singles Day deals moet je trouwens snel zijn, want die gelden alleen vandaag. Gelukkig gaat niemand controleren of je single bent, dus ook als je juist iets zoekt voor je partner kun je eventueel van de deals gebruikmaken.

Populair Nieuws

Laatste Reacties