Dit zijn de grootste releases in januari 2021

Article
dinsdag, 22 december 2020 om 11:00
hitman 2 191011 073957f1570780320
2021 zal voor velen een verse start zijn na een erg moeilijk jaar. Het zou natuurlijk best wel heel erg helpen als er een aantal gave dingen uitkomen die hier een beetje mee kunnen helpen. Gelukkig staan er dan ook behoorlijk wat vette releases op ons te wachten in januari 2021. Hier zijn onze favorieten.

Hitman 3

Voor de gamers zal onder andere Hitman 3 uitkomen. Na het succes van de eerste twee games kon een derde deel natuurlijk niet uitblijven. Je zal uiteraard weer spelen als Agent 47 en de gevaarlijkste missies tegen komen. In Hitman heb je alle vrijheid om naar verschillende locaties te reizen voor allerlei soorten missies. De game zal je veel keuze geven in wat je wilt doen en wanneer je dit wilt. Hitman 3 zal vanaf 20 januari beschikbaar zijn voor op PlayStation 4/5, Nintendo Switch, Xbox One, Project Scarlett en Microsoft Windows.

WandaVision

Een serie waar al erg lang heer erg veel hype omheen speelde is WandaVision en deze serie zal in januari op Disney+ verschijnen. Voor het eerst sinds Avengers: Endgame zullen we een aantal van onze favoriete superhelden weer in actie zien. WandaVision lijkt een maffe maar geniale serie te worden. Volgens Vision acteur Paul Bethany zelfs iets wat we nooit eerder zagen in de MCU. WandaVision zal uitkomen op 15 januari. Wij kunnen niet wachten.
wandavisionf1594733115

Samsung Galaxy S21

Ook zullen we een een gloednieuwe en ongetwijfeld ontzettend goede telefoon krijgen in januari 2021. De Samsung Galaxy S21 zal hoogstwaarschijnlijk vanaf 22 januari beschikbaar zijn en dit model is het bekijken waard. Niet alleen heeft de telefoon een mooi design, maar natuurlijk ook een hoop nieuwe en handige features. De telefoon zal beschikken over een 6.2 inch scherm met Full HD resolutie. Ook zal opnieuw het drievoudige camerasysteem op de telefoon zitten. Helaas is nog niet alles bekend over deze telefoon, maar we zullen binnenkort meer over weten over dit geweldige toestel.

Scott Pilgrim vs. the World: The Game

Scott Pilgrim keert terug in Scott Pilgrim vs. the World: The Game met hetzelfde doel als altijd, al zijn tegenstanders in elkaar slaan. De game kwam eigenlijk in 2010 al uit, maar werd in 2014 uit alle gamestores gehaald. Op 14 januari zal het spel terugkomen en dit keer beter dan ooit tevoren. Jouw doel is om alle jaloerse ex-vriendjes van je vriendin, Ramona. Je kan deze game samen met drie van je vrienden spelen voor een nog betere ervaring.
schermafbeelding 2020 10 05 om 102945f1609857229

Cobra Kai seizoen 3

Misschien wel de allergrootste release van januari is het derde seizoen van Cobra Kai. Deze serie werd na de release op Netflix nieuw leven in geblazen, nadat de serie gecanceld was op YouTube Premium. De show werd ontzettend populair en niet zonder reden. Als je eenmaal begint aan Cobra Kai, kan je niet meer stoppen met kijken. Bijna twee jaar na de release van seizoen 2, zullen we op 8 januari ook eindelijk van het derde seizoen mogen genieten, waarin ongetwijfeld een hoop gaat gebeuren.
Welke van deze releases verheugen jullie je het meest op? Laat het ons weten met een reactie!