Eerste beelden La Casa de Papel seizoen 5 onthuld

News
maandag, 17 augustus 2020 om 15:00
la casa de papelf1619777260
La Casa de Papel seizoen 5 is onderweg. De opnames zijn onlangs gestart en het was dan ook wachten op de eerste beelden van het komende seizoen. Nu is het eindelijk zover: de eerste beelden van de set zijn onthuld!
Via Twitter deelde de website What's on Netflix de beelden vanaf de set van de serie. De eerste beelden van het laatste seizoen van La Casa de Papel seizoen 5 komen opmerkelijk genoeg niet uit de bank waar de gemaskerde rovers vertoeven, maar vanaf een openbare plek in Denemarken. Op de foto's is Berlin (Pedro Alonso) te zien terwijl hij met een onbekende persoon spreekt. Wie deze persoon is, is nog onbekend, maar het lijkt erop dat hij een flinke rol gaat spelen in het laatste seizoen van de serie.

Eerste beelden La Casa de Papel seizoen 5 brengen eerste nieuwe overvaller

Netflix heeft eerder al aangekondigd dat er in het laatste seizoen van de serie twee nieuwe personages bij komen. Het eerste nieuwe castlid is Miguel Ángel Silvestre (Sense8). Showrunner Alex Pina hintte al eerder op zijn mogelijke rol als slechterik in de serie, toen hij over de slechteriken in de serie sprak. De tweede nieuwe castlid is te zien op de foto's hierboven en is Patrick Criado (The King). Het lijkt erop dat hij een van de overvallers is, of in ieder geval betrokken is bij het oorspronkelijke plan van Berlin.
La Casa de Papel seizoen 5 is momenteel volop in productie. Het seizoen moet niet alleen de overval op de Spaanse bank afsluiten, maar zal ook de serie tot een eind brengen. Wij hebben alles dat je moet weten over La Casa de Papel seizoen 5 voor je op een rijtje gezet, samen met onze verwachtingen voor de serie.

Populair Nieuws