'EA brengt geliefde franchise terug'

News
woensdag, 10 november 2021 om 14:00
eaf1643880594
Electronic Arts, de maker van Apex Legends, FIFA en nog veel meer bekende games, heeft een catalogus van veel succesvolle franchises door de loop van de jaren heen. Nu lijkt het erop dat een oude geliefde franchise weer een nieuw leven krijgt van EA.
Volgens Tom Henderson, VGC-journalist, gaat EA een klassieke franchise terugbrengen waar fans vroeger dol op waren. Volgens Henderson zal Electronic Arts vandaag een project presenteren waarmee de franchise weer terug in leven zal komen.
Er wordt al veel gespeculeerd door de fans welke franchise dit kan zijn. Er wordt bijvoorbeeld veel gedacht aan de racegame Burnout. Hoewel de ontwikkelaar van de game, Criterion Games, op dit moment bezig is met Need for Speed lijkt de kans op een nieuwe Burnout wel klein.
EA heeft wel ontwikkelaar Codemaster tot haar beschikking. Met Codemaster zouden ze kunnen werken aan franchises zoals SSX, een bekende sportgame die zich richt op snowboarden. Andere fans denken juist dat er een Medal of Honor game komt, een first person shooter die al jaren geen nieuw deel meer heeft gezien.
Verder wordt er door fans ook nog gedacht aan populaire games zoals SimCity, Road Rash en Command and Conquer maar dit is allemaal ook nog speculatie.

EA brengt meer franchises terug

EA is de laatste tijd al druk bezig om geliefde franchises terug te brengen. Zo wordt er nu gewerkt aan een remake van de game Dead Space. Verder wordt er ook een nieuwe Skate game gemaakt. Of Electronic Arts van plan is om nog meer oude favoriete een nieuw jasje te geven is nog onbekend. Voor nu moeten we wachten om te zien of het gerucht van Tom Henderson klopt.

Populair Nieuws