Gaat Dr. Doom zijn entree maken in Fantastic Four?

News
vrijdag, 17 november 2023 om 14:30
dr doom by rodrigokatrakas dece2v2 fullviewf1700224405
Mads Mikkelsen staat naar verluidt in concrete interesse van Marvel als mogelijke vertolker van Dr. Doom in de langverwachte Fantastic Four-film binnen het MCU. De eerste gesprekken met de acteur zijn al gehouden, zo meldt ComicBookMovie.com.
Deze onthulling komt op een moment waarop het MCU zich herstelt van teleurstellende releases eerder in het jaar. Ondanks de moeilijkheden heeft het vooruitzicht van de aanstaande Fantastic Four-film de hoop onder fans aangewakkerd. De speculatie over Mads Mikkelsen als Dr. Doom voegt een extra laag van anticipatie toe, gezien het potentieel voor een iconische vertolking van één van Marvels meest beruchte schurken.

Waar twee honden vechten om een been…

De komst van Dr. Doom suggereert dat hij de rol van hoofdschurk op zich zou nemen. Dit roept vragen op over de huidige primaire schurk van het MCU, Kang the Conqueror, geïntroduceerd in de serie Loki en later Ant-Man and the Wasp Quantumania. De eerste film met Kang werd alleen niet goed ontvangen, wat leidde tot speculatie over zijn mogelijke vervanging of hercasting. Dit gaat gepaard met de acteur Jonathan Majors zijn strafrechtelijke problematiek.
Naast het feit dat we nu naar alle waarschijnlijkheid twee superschurken hebben voor een potentiële Avengers film kwam eerder ook het nieuws naar buiten dat Marvel acteur Javier Bardem heeft gepolst voor een mogelijke entree als de villain Galactus.
Daniel Richtman, een betrouwbare bron voor informatie over het MCU, beweert ondertussen dat ondanks de tegenvaller van Quantumania, de studio vastbesloten is om Kang de Conqueror te behouden als de belangrijkste schurk voor de komende films.