Netflix kondigt gloednieuwe Ferry-film aan

News
vrijdag, 17 november 2023 om 15:30
ferry de serie netflixf1700230153
Netflix krijgt geen genoeg van Ferry Bouman, de streamingdienst heeft namelijk een nieuwe film aangekondigd over de drugsbaron. Deze nieuwe film is de derde spin-off die afstamt van de hitserie Undercover met het titulaire personage wederom in de hoofdrol.
Deze nieuwe film is het derde, losstaande project met het gelijknamige hoofdpersonage in de hoofdrol. Eerder kwam Netflix al met een film genaamd Ferry (2021) en recent is er ook een serie uitgekomen genaamd Ferry: De Serie (2023). Doordat laatstgenoemde enigszins lauwtjes werd ontvangen door menig kijker is de vraag of bingend Nederland en België al klaar is met de Brabantse drugsbaron. De tijd gaat leren of een derde Ferry project aangeduid kan worden als een laatste poging om alles uit het karakter uit te melken of als een briljante zet van Netflix.
Tot dusver was er nog geen bekendmaking van een eventueel vierde seizoen van het ultiem populaire Undercover (de serie waarin het personage van Ferry Bouman) werd geïntroduceerd. Rond de serie, die in 2019 menig Netflix fan uit de Benelux hun harten stal, hangt nu al een geruime tijd behoorlijke onzekerheid. Maar vanwege de populariteit van de serie, zelfs in het buitenland, is er nog steeds hoop voor een vierde seizoen.

Film opzet voor een nieuw seizoen?

De opzet voor de nieuwe film lijkt ook mogelijk een hint te geven naar een nieuw seizoen van Undercover. De Ferry-film gaat namelijk verder waar seizoen 3 van Undercover is gebleven. In het laatste seizoen moesten Ferry en Bob (Tom Waes) noodgedwongen met elkaar samenwerken, maar uiteindelijk kwam het toch tot een botsing tussen de twee.
Na de gebeurtenissen in Undercover heeft Ferry niks meer en leeft hij een teruggetrokken leven, ver van Brabant. Zal de drugsbaron eindelijk een keertje met pensioen gaan of heeft hij toch nog een truc die hij uit de hoge hoed kan toveren?