Disney heeft nu ook al Frozen 4 officieel aangekondigd

News
vrijdag, 17 november 2023 om 14:00
frozen 2f1700223478
Disney CEO Bob Iger maakte bekend dat fans niet alleen kunnen uitkijken naar Frozen 3. De topman heeft nu namelijk ook al Frozen 4 officieel aangekondigd.
Disney heeft dus officieel aangekondigd dat er een vierde film in de Frozen-franchise komt, zelfs voordat het langverwachte derde deel is uitgebracht. Bob Iger, de CEO van Disney, onthulde dat naast de productie van Frozen 3, er ook actief wordt gewerkt aan Frozen 4. Dat heeft hij gezegd in een interview met Good Morning America. Deze aankondiging komt op een moment dat regisseur Jennifer Lee inzicht geeft in de voortgang van Frozen 3. Volgens de regisseur is haar team enthousiast bezig aan het vervolg.
Lee was ook al betrokken bij de eerste twee Frozen films. Voor beide projecten was zij de regisseur.

Geld in het laatje voor Disney

Hoewel de details over het plot van Frozen 3 nog schaars zijn, lijkt Disney vol vertrouwen vooruit te kijken en wil het de magie van Arendelle verder uitbreiden. De beslissing om een vierde film toe te voegen aan de reeks komt niet uit de lucht vallen; de eerdere Frozen-films werden niet alleen zeer positief ontvangen, maar waren ook uitermate succesvol aan de box office. Bob Iger benadrukte dit succes door te verklaren: "Frozen is een van onze meest lucratieve franchises."
De aankondiging van Frozen 4 getuigt van het vertrouwen van Disney in de blijvende aantrekkingskracht van het Frozen-universum. Met geliefde personages zoals Olaf, Anna en Elsa lijkt het erop dat de betoverende wereld van Arendelle nog veel meer te bieden heeft voor de fans. Hoewel verdere details over het verhaal van Frozen 4 nog ontbreken, kunnen we zeker zijn van meer magische avonturen in het verschiet.