Gaat Christopher Nolan in het MCU aan de slag?

News
donderdag, 18 maart 2021 om 17:30
disneyf1609235517
Regisseur Christopher Nolan zou in gesprek zijn met Marvel over het maken van een film. Details zijn nog niet bekend maar een betrouwbare bron zegt dat er een ontmoeting geweest tussen Nolan en de studio.
Het gerucht komt van de nieuwssite Giant Freaking Robot. De bron is anoniem, maar zou betrouwbaar zijn. Deze bron deed eerder al exclusieve en accurate onthullingen films in het MCU en DCU. Zo gaf deze bron al nieuws over Batman’s ouders in de aankomende film The Batman en een cameo van Bruce Campbell in Doctor Strange in the Multiverse of Madness aan Giant Freaking Robot.
Christopher Nolan is zeer invloedrijk geweest in het superhelden genre dankzij zijn Batman-trilogie. De duistere films laten hun invloed nog steeds voelen in nieuwe films van het DCU. Nolan heeft tot nu toe altijd samengewerkt met Warner Bros., dat de rechten op de DCU films bezit.

Christopher Nolan naar Disney?

Alleen is de samenwerking de afgelopen jaren minder goed gegaan. Zo haalde Nolan vorig jaar meerdere keren uit naar Warner Bros. Hij hekelde de nieuwe streamingdienst HBO Max, en vond dat Warner Bros. filmmakers onvoldoende ingelicht had over hun plannen.
Natuurlijk gaat het nog maar over een gerucht over één gesprek. Maar als Nolan gaat samenwerken met Disney voor het MCU zou dit een grote klap kunnen betekenen voor het DCU, dat al de grootste moeite heeft om het succes van Marvel te evenaren.