Check hier Square Enix Presents live met Luuc en Roland!

News
donderdag, 18 maart 2021 om 17:00
xgn google image
Vanavond is het weer tijd voor Square Enix Presents, waar de ontwikkelaar ons alles zal vertellen over de games waar ze momenteel mee bezig zijn. Luuc en Roland gaan via Twitch live reageren op de show van Square Enix.
Aan het begin van de avond om 18:00 gaat Square Enix een toffe show tonen met allerlei games waarmee ze aan de slag zijn. Ongetwijfeld zullen we iets te zien krijgen van Outriders en de Marvel's Avengers. Weet je wat nou het leukste is? Onze eigen Luuc en Roland gaan via Twitch live reageren op alles wat ze zien bij Square Enix Presents en daarbij misschien nog wel een uniek inzichtje of twee geven.
Daarna is het plezier ook nog niet voorbij, want nadat de show van Square Enix Presents is geweest gaat Roland een half uurtje later ook gewoon weer lekker live om een game te spelen. Mocht je dus niet aanwezig kunnen zijn bij de live reactie op de show van Square Enix, dan kan je iets later gewoon aanschuiven bij de stream van Roland om hem het hemd van het lijf te vragen. Niet letterlijk natuurlijk.

Square Enix Presents live op Twitch!

Misschien vraag jij jezelf momenteel wel af waarom je bij ons zou kijken naar de livestream van Square Enix. Nou, Luuc is de man met het plan die alles weet van Final Fantasy en je dus ook heel veel kan vertellen over deze game die we waarschijnlijk wel gaan zien tijdens Square Enix Presents. Natuurlijk kan je gewoon kijken via twitch.tv/xgn_nl, dus waar je ons de laatste tijd ook hebt kunnen vinden en waar je ons morgen ook kan vinden voor een ontzettend toffe stream met een hele goede prijs!