Gaat Baby Yoda dood in The Mandalorian seizoen 3 door Moff Gideon?

News
maandag, 02 augustus 2021 om 12:45
the mandalorian seizoen 2 trailer 3f1600182785
Baby Yoda is zonder twijfel de ster van The Mandalorian en voor veel mensen de reden om de serie te kijken. De acteur die Moff Gideon speelt, Giancarlo Esposito, grapt daar hij daar verandering in wil brengen.
Disney heeft veel vertrouwen in The Mandalorian. De serie lanceerde namelijk gelijktijdig met Disney+ en moest de reden zijn om een abonnement te nemen op de streamingdienst. Dat is de serie goed gelukt, mede dankzij de verschijning van Baby Yoda. Al binnen één aflevering wist het schattige karakter de harten van de kijkers te veroveren.
Niet iedereen is alleen een fan van Baby Yoda. Zo zit in de serie Moff Gideon achter het karakter aan om zijn krachten te stelen en smelt zijn hart niet wanneer hij zijn grote ogen kijkt. De acteur die Moff Gideon speelt, Giancarlo Esposito, zou het ook niet erg vinden om een einde te maken aan Baby Yoda in The Mandalorian seizoen 3. Dat grapt hij in een interview met WRAL.

Nog weinig bekend over The Mandalorian seizoen 3

Let op: dit gedeelte bevat spoilers over The Mandalorian seizoen 2!
Hoe groot de rol van Moff Gideon en Baby Yoda gaan zijn in seizoen 3 van The Mandalorian is nog onbekend. In de laatste aflevering van The Mandalorian werd Gideon namelijk vastgehouden door Din Djarin en zijn crew en uiteindelijk bewusteloos geslagen. Baby Yoda werd ondertussen meegenomen door Luke Skywalker om te gaan trainen. Mogelijk zullen we beide karakters dus niet of heel weinig gaan zien in het aankomende seizoen.
Giancarlo Esposito speelt ondertussen ook nog andere villains. De Amerikaanse acteur speelt namelijk ook in The Boys, waarin hij de rol van Stan Edgar speelt, de CEO van Voight Industries. Esposito zal daarnaast binnenkort ook verschijnen in Far Cry 6 als antagonist en dictator Anton Castillo.

Populair Nieuws