Battle Royale game Final Fantasy 7: The First Soldier krijgt nieuwe functies

News
maandag, 04 oktober 2021 om 11:30
screenshot 20211004 095720 youtubef1633336998
Final Fantasy 7: The First Soldier, de nieuwe Battle Royale game voor je mobiel, zal in november uitkomen. De game van Squire Enix komt met nieuwe functies die zijn aangekondigd tijdens de Tokyo Game Show 2021.
Final Fantasy 7: The First Soldier was voor het eerst aangekondigd in februari en kreeg in de zomer een bèta-versie om te spelen. Een van de belangrijkste nieuwe functies is dat je de game nu met een controller kan spelen. Dit was volgens producer Shoichi Ichikawa de meest aangevraagde functie voor de game. Dat meldt IGN. Verder is er ook een vernieuwde tutorial, waarin je de basis van de game leert. Naast de tutorial kan je ook nog oefenen op een nieuwe trainingsmap.
Final Fantasy 7: The First Soldier krijgt naast normale potjes ook ranked matches. Spelers die aan het einde van het seizoen bovenaan de ranglijst eindigen, zullen een code krijgen waarmee ze speciale items kunnen krijgen.
Je kan ook items krijgen via het uitwisselsysteem dat eerst al werd geïntroduceerd tijdens de beta. Het systeem is nu uitbreid en aangepast. Spelers van de game kunnen pieces verzamelen door monsters te verslaan en geheime boxen te openen. Die kunnen ze vervolgens weer inwisselen voor verschillende items. Volgens Ichikawa komt er geen manier om echt geld in te wisselen voor voorwerpen.

Verschillende classes in The First Soldier

In een match zitten verschillende classes met allemaal verschillende vaardigheden en functies. Je kan spelen als Ninja, Warrior, Soldier, Monk en Ranger. Van de Ninja class weten we al dat ze melee- en ranged-aanvallen kunnen gebruiken, maar met name ideaal zijn voor spelers die houden van stealth. De Ninja kan namelijk tijdelijk onzichtbaar worden.
De game is te spelen in november voor zowel iOS als Android smartphones.