Fysieke versie Avatar: Frontiers of Pandora heeft internetverbinding nodig

News
woensdag, 06 december 2023 om 17:30
avatar frontiers of pandora bowf1701854154
Morgen verschijnt Avatar: Frontiers of Pandora in de digitale en normale winkelschappen. Als je alleen de fysieke versie in huis haalt, dan heb je nog steeds een internetverbinding nodig.
Na Avatar: The Way of Water verschijnt er deze week een nieuw avontuur dat zich afspeelt in de wereld van James Cameron. Ontwikkelaar Massive Entertainment en uitgever Ubisoft komen namelijk donderdag met Avatar: Frontiers of Pandora, waarin je zelf in de huid van een Na’vi kunt kruipen.
Als je van plan bent om de game in huis te halen, dan moet je wel rekening houden met een verplichting. Om namelijk aan Frontiers of Pandora te beginnen heb je een internetverbinding nodig, ondanks dat het voornamelijk een singleplayer game is. Dat blijkt uit de FAQ die Ubisoft online heeft gezet voor de nieuwe titel.
De reden voor de internetverbinding is de Day One patch voor Avatar: Frontiers of Pandora. Die is nodig voordat je een New Game kan beginnen. Daarna heb je geen internet meer nodig om het avontuur verder te kunnen spelen, tenzij je gebruik wil maken van de online co-op feature.

Een verhaal van twee kanten

In onze review van Avatar: Frontiers of Pandora hebben wij de game een 6.5 gegeven. De game zorgt voor een aantal magische momenten, maar wisselt dat af met frustrerende momenten.

“Zo is Pandora beeldschoon en is het heel leuk om als Na’vi de wildernis te verkennen of te vliegen bovenop een Ikran, maar framedrops of niet begrijpen wat je precies moet doen gooien vaak roet in het eten. Andere keren voel je je triomfantelijk wanneer je een klein leger hebt uitgeschakeld, om vervolgens te stoeien met een ‘onzichtbare’ soldaat die zich schuilhoudt in het struikgewas. Het is te hopen dat in ieder geval de technische problemen op PC snel worden opgelost, zodat die niet meer voor veel frustratie zorgen bij spelers.”

Populair Nieuws