FromSoftware heeft wel oren naar Armored Core 7

News
vrijdag, 23 februari 2024 om 12:30
armored core 6 moonlight swordf1693388160
FromSoftware is de afgelopen jaren vooral bekend van duistere fantasy-games als Elden Ring en Dark Souls. Maar in 2023 bracht de studio Armored Core terug voor een zesde deel. Studio-baas Hidetaka Miyazaki wil het daar bovendien niet bij laten.
Over de hele geschiedenis van FromSoftware bekeken is Armored Core een belangrijke franchise. Het afgelopen decennium was de franchise in winterslaap, maar hij was helemaal terug met Armored Core 6: Fires of Rubicon. Spelers konden over het algemeen goed genieten van deze game.'
Maar FromSoftware-baas Hidetaka Miyazaki is nog niet honderd procent tevreden. Tegenover IGN Japan laat hij weten dat er nog ruimte is om te verbeteren. Hij wil dan ook nog niet stoppen met de franchise.
Dat wil niet zeggen dat er nu plannen zijn voor Armored Core 7. Het is volgens Miyazaki nog niet besloten of die game wordt gemaakt. Maar we hoeven dus niet gek te kijken als er over een paar jaar weer een Armored Core in de winkel ligt.

Elden Ring 2 ook een mogelijkheid voor FromSoftware

Armored Core is overigens niet de enige franchise waar Miyazaki mogelijk meer mee wil doen. Hij heeft bijvoorbeeld ook aangegeven dat Shadow of the Erdtree niet het einde hoeft te zijn van Elden Ring. Er zijn geen plannen, maar de studio staat ervoor open om een tweede uitbreiding of zelfs tweede game te maken als er goede ideeën zijn.