Friends reünie in de maak voor HBO Max

  Het lijkt dan eindelijk zover te zijn. Een Friends reünie is aanstaande volgens The Hollywood Reporter, waarbij de cast en makers van de originele serie terug zouden keren. De reünie moet gaan verschijnen op HBO Max, de nieuwe streamingdienst van Warner Bros.

  NBC

  Volgens bronnen van The Hollywood Reporter vinden er op het moment onderhandelingen plaats om de originele cast en makers terug te laten keren voor de Friends reünie. Dit betekent dat de volledige cast, bestaande uit Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer, terug zullen keren als de reünie doorgaat.

  De bronnen laten namelijk ook weten dat de onderhandelingen nog lang niet rond zijn en nog in een vroeg stadium zitten. Zodra er een akkoord is bereikt met de gehele cast en de makers is het tijd om uit te zoeken hoe alle planningen uitgewerkt kunnen worden, waarna de opnames kunnen beginnen.

  Friends reünie al langer in de kaarten

  De bronnen van The Hollywood Reporter laten weten dat WarnerMedia de grootste drijfveer is achter de Friends reünie, omdat deze speciale aflevering goed zou passen bij het debut van de nieuwe streamingdienst HBO Max. De cast zou de speciale aflevering ook wel zien zitten volgens de bronnen. Zo heeft Jennifer Aniston in het verleden al aangeven dat ze er achter de schermen iets speelde betreffende een Friends reünie. Alleen de makers van de serie hebben in het verleden voet bij stuk gehouden en een reünie afgeslagen, iets wat ze sinds de finale van de oorspronkelijke serie al doen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.