Freemode in GTA Online staat een maand lang in de spotlight

News
vrijdag, 06 mei 2022 om 12:30
gta online wireframe bodysuitf1651829881
Freemode staat aan het hart van GTA Online, maar wordt een beetje over het hoofd gezien door alle nieuwe opties die zijn toegevoegd. Rockstar gaat daarom heel mei Freemode in de spotlight zetten met mooie bonussen.
In GTA Online is Freemode de open wereld die je mag verkennen. Door de loop van de jaren heen heeft Rockstar alleen veel nieuwe content toegevoegd aan de game, waardoor sommige spelers meer tijd doorbrengen in aparte missies dan de open wereld zelf.
Om daar verandering in te brengen gaat de ontwikkelaar de hele maand lang verschillende aspecten van Freemode uitlichten. Er wordt begonnen met een mooie bonus voor Business Battles, die beschikbaar zijn voor alle Motorcycle Clubs en Organizations. Voor de battles krijg je namelijk drie keer zoveel beloningen tot 11 mei.
Als je het lukt om tijdens missies in Freemode om Goods af te leveren, dan kan je naast de gebruikelijke goederen ook de Pink of Green Wireframe Bodysuit vinden.

Nog meer voordelen in GTA Online

De bonussen is Freemode zijn niet de enige activiteiten waar spelers van kunnen profiteren deze week. Voor de Contact Missions van Ron Jakowski krijgt je namelijk twee keer zoveel dollars en RP en die bonus geldt ook voor RC Bandito Races.
Natuurlijk kunnen autoliefhebbers ook weer genieten van een nieuwe ride. Zo kan je de Progen Itali RB winnen als je lukt om Street Race vijf dagen op een rij te winnen en is het casino kan je kans maken op de Pfister Comet Safari.