Netflix serie Undercover ook op tv te zien

  De misdaadserie Undercover leek voor het Nederlandse publiek zonder een Netflix-abonnement buiten bereik, maar daar is verandering in gekomen. De Belgische zender Eén, die ook in ons land te ontvangen is, zond op zondagavond de eerste aflevering van seizoen 2 uit en komt elke week met een nieuwe aflevering.

  Netflix

  De Nederlands-Belgische serie Undercover kent inmiddels twee seizoenen. Op Netflix zijn de eerste tien afleveringen van seizoen één volledig te zien. Het nieuwste seizoen, dat even lang is, verschijnt op dit moment met een aflevering per week op de streamingdienst.

  De eerste aflevering, 'El Dorado' getiteld, daarvan staat net online. Het verhaal gaat verder met drugsbaron Ferry Bouman (Frank Lammers) die vanuit de gevangenis op wraak zint op undercoveragenten Kim en Bob (Anna Drijver en Tom Waes).

  Eerst op Eén, direct daarna op Netflix

  Naast Netflix is de serie nu dus ook te volgen via de Belgische zender Eén. Elke zondag om 20.30 uur komt er een nieuwe aflevering op tv. Dat is bovendien eerder dan dat de afleveringen op Netflix verschijnen, waar ze pas om 21.45 uur online komen. Dus wil je alles zo snel mogelijk zien, dan kun je het beste naar de tv-zender van ons buurland gaan.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.