House of the Dragon cast belangrijke rol

News
dinsdag, 06 oktober 2020 om 10:15
nieuwe game of thrones prequel in de maak over house targaryen 154551 1
De Game of Thrones prequel, House of the Dragon, heeft een van haar belangrijkste rollen gecast. De rol van Koning Viserys Targaryen, de vijfde Targaryen Koning is gecast. Paddy Considine, bekend van Peaky Blindes en Hot Fuzz, gaat de rol van de heerser van Westeros spelen.
Entertainment Weekly meldt dat niemand minder dan Constantine Puddie de rol van Koning Viserys Targaryen zal spelen, de vijfde Targaryen heerser in Westeros. Zijn personage wordt in de boeken beschreven als iemand die er voor het rijk wil zijn als goede leider en die het beste wil voor het volk. In Game of Thrones weten we alleen deze ideologie vaak een averechts effect heeft.
De beschrijving van het personage leest als volgt:
fire and blood game of thronesf1601969669

Game of Thrones spinoff House of Dragons speelt zich eerder af

De nieuwe Game of Thrones spinoff House of the Dragons is gebasseerd op George R.R. Martin's boek, genaamd Fire & Blood. Hierin wordt de geschiedenis van de Targaryen-familie tot in het kleinste detail onder de loep genomen. Het gaat dan ook om de familie van Daenerys Targaryen, de verstoten prinses die gedurende de originele show gevolgd wordt.
De naam Viserys zal dan ook niet onbekend klinken, want Daenerys' broer had dezelfde naam. Hij was alleen Viserys de Derde, terwijl het personage dat door Puddie vertolkt zal worden de eerste van zijn naam is. De serie zal zich 300 jaar afspelen voor Game of Thrones, dus je hoeft niet bang te zijn dat je de personages door elkaar zal halen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties