'Forza Horizon 5 gaat naar Mexico'

News
woensdag, 28 april 2021 om 14:30
forza horizon 4f1619599041
Het is erg stil rond de verschillende grote titels van Xbox. Van Halo krijgen we vaak kleinere update over hoe de ontwikkeling verloopt en over Forza horen we vrijwel niets, naast de mogelijkheid om je aan te melden bij een bètagroep. Maar over de openwereld van de racegame van Microsoft, Forza Horizon, is het enorm stil.
Hoewel het stil is, betekent dit natuurlijk niet dat er geruchten opspelen over de nieuwe racegame. Zo gaan er nu verhalen rond over welke locatie er voor de volgende game gebruikt gaat worden. We hebben Australië en het Verenigd Koninkrijk ondertussen al gehad en nu zou volgens de geruchten Forza Horizon 5 plaats gaan vinden in Mexico. De nieuwe game zou dan weer een geheel andere ervaring dan de voorgaande games bieden.

Niets is zeker over Forza Horizon 5

Tuurlijk moet het bovenstaande bericht wel een een korreltje zout worden genomen, het zijn nou eenmaal geruchten. Er is namelijk ook al eerder voorbijgekomen dat het volgende deel in Japan plaats zou vinden en we dus een ware Tokyo Drift konden maken. Op Restera heeft een gebruiker gezegd welke games er vertoond gaan worden tijdens de E3. Dit zouden volgens hem onder andere Halo Infinite, Starfield en Age of Empires IV gaan worden.
De kans is natuurlijk altijd aanwezig dat we tijdens een presentatie op E3 meer informatie over de titel gaan krijgen. Gelukkig hoeven we daar niet meer lang op te wachten, want in juni breekt het gigantische evenement eindelijk aan.