Deze nieuwe WhatsApp functie komt binnenkort!

News
woensdag, 28 april 2021 om 15:00
whatsappf1593000231
In Nederland gebruiken we massaal WhatsApp, het lijkt er zelfs op dat we niet zonder kunnen. Nu voegt de app een nieuwe functie toe, die op dit moment getest wordt. Wat houdt deze nieuwe functie precies in?
Volgens WABetainfo werd al duidelijk dat WhatsApp werkt aan een functie waardoor de app foto's automatisch verdwijnen nadat je de chat verlaten hebt. Er is een grote mogelijkheid dat deze functie tegelijkertijd wordt uitgebracht met de nieuwste functie die sinds kort aangekondigd is.

Dit is de nieuwe WhatsApp functie

WhatsApp biedt op dit moment een functie aan waarmee berichten een vervaldatum krijgen. Zo kan je ervoor kiezen dat jouw berichten na zeven dagen verdwijnen in een gesprek met een bepaald persoon. Toch duurt het aardig lang voordat de berichten verwijderd worden. Nu komt WhatsApp met een nieuwe toevoeging, waarmee je berichten na 24 uur al kan laten verwijderen.
Deze functie, samen met de zevendaagse-functie, is per chat in te stellen. Met deze nieuwe Whatsapp functie kun je voor de 24-uur optie kiezen, waarmee berichten 24 uur nadat ze verzonden zijn, verwijderd worden. De optie van de zeven dagen vervaldatum is ook nog steeds beschikbaar.
Het is nog niet bekend wanneer de 24-uur functie naar WhatsApp komt. Ben jij blij met deze nieuwe WhatsApp-toevoeging? Laat het weten in de reacties!