‘Forza Horizon 5 DLC wordt binnenkort onthuld’

News
vrijdag, 25 februari 2022 om 12:30
forza horizon 5f1623677698
Het lijkt erop dat fans van Forza Horizon 5 binnenkort iets hebben om naar uit te kijken. De eerste DLC zou namelijk binnenkort onthuld kunnen worden. Dat blijkt uit tests in de Xbox Insider Hub.
Vorig jaar verscheen Forza Horizon 5, een mooie nieuwe toevoeging aan de reeks. Maar racefanaten hoeven niet te denken dat ze al alles uit de game hebben gehaald. Er komt namelijk ook DLC voor de game en de eerste daarvan kan zomaar binnenkort worden onthuld.
Het Twitter-account Aggiornamenti Lumia houdt bij wat er allemaal wordt toegevoegd aan de Xbox Insider Hub. Daar wordt nog wel eens updates en uitbreidingen getest die nog niet zijn onthuld. Er zou nu een test gaande zijn voor WOODSTOCK_DLC_FLIGHT.
‘Woodstock’ was de interne naam van Forza Horizon 5. Dat maakt het bijna zeker dat deze ‘Woodstock DLC’ ook voor de game is. Als deze nu getest wordt kan een onthulling niet lang uitblijven.

Wanneer verschijnt de Forza Horizon 5 DLC?

Het is niet duidelijk wanneer de DLC voor Forza Horizon 5 moet verschijnen. Dingen die getest worden in de Xbox Insider Hub doen er meestal niet lang over om voor iedereen beschikbaar te worden. De DLC kan dus zomaar in de komende weken onthuld worden en misschien zelfs verschijnen.
In totaal staan er twee DLC-pakketten op de planning. Beide introduceren nieuwe locaties, voertuigen en gameplay. Over de exacte inhoud is nog weinig bekend.

Populair Nieuws