Fortnite-streamer Ninja is terug op Twitch, voor nu

  Tyler “Ninja” Blevins is terug op Twitch. Op woensdag 5 augustus, bijna een jaar nadat hij Twitch inruilde voor een exclusieve deal met Mixer, zette hij de camera's weer aan om Fortnite te spelen. In slechts een kwartiertje wist de populaire streamer bijna 100.000 kijkers binnen te hengelen.

  Ninja

  Sinds Mixer vorige maand werd opgedoekt heeft Ninja weer de mogelijkheid om zelf te bepalen waar hij wil streamen. De populaire 29-jarige Amerikaan lijkt dan ook langzaam maar zeker zijn opties af te tasten met een paar potjes Fortnite. Een paar weken geleden koos de streamer namelijk ook al eens YouTube Gaming voor een stream. Deze is inmiddels meer dan 4 miljoen keer bekeken.

  Het is voor nu dan ook afwachten om te zien wat Ninja gaat doen. In de afgelopen weken heeft de 29-jarige laten zien nog steeds extreem populair te zijn. De vraag is dan ook of hij wederom een exclusief contract aan zal gaan met een bekend platform als YouTube of Twitch. Voor nu lijkt de Amerikaan alle opties open te houden.

  Oorlog nadat Ninja Twitch verliet

  Door het tekenen bij Mixer ontketende een ware oorlog tussen de verschillende streamingplatformen. Mixer kon door Microsofts geldkluis op jacht naar de grootste namen om haar platform op te bouwen, maar sloot eerder dit jaar plots haar deuren. Ook Facebook Gaming en YouTube Gaming groeien gestaagd als platform.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.