Fear The Walking Dead cast wederom uitgebreid met personage uit originele show

News
donderdag, 06 augustus 2020 om 11:00
the walking deadf1634110592
De cast van Fear The Walking Dead zal komend seizoen wederom worden uitgebreid met een personage uit de originele The Walking Dead-serie. Nadat eerder Morgan (Lennie James) en Dwight (Austin Amelio) de overstap maakten, komt nu ook Sherry (Christine Evangelista) naar de spin-off. Showrunner Ian Goldberg legt de keuze tegenover Comicbook.com over.
"We hebben een foto uitgebracht waarop de twee samen te zien zijn," vertelt Goldberg over de terugkeer van Sherry. Het personage is na seizoen 7 niet meer gezien, nadat ze haar man Dwight in de steek liet om Negan te ontvluchten. Sindsdien is het personage niet meer gezien.
Wel ging het verhaal rondom het personage verder via Dwight. De ex-Savior ging namelijk op zoek naar zijn vrouw en zocht daarvoor het hele post-apocalyptische Amerika voor af tot hij in Texas aankwam. Hier ontmoette hij Morgan, die al veel eerder de overstap maakte naar Fear the Walking Dead.
"Veel meer wil ik er niet over kwijt," zegt de showrunner. "We zijn enorme fans van Dwights personage. Hij is een compleet ander personage aan het einde van seizoen 5 van Fear, dan dat hij was in The Walking Dead te zien was. Dit is iemand die ooit Negans rechterhand was die aan nu, aan het einde van seizoen 5 van Fear hoop heeft gevonden en een nieuw soort familie heeft."
Fear The Walking Dead seizoen 6 gaat in oktober in premiere in de Verenigde Staten. Seizoen 5 van de serie komt deze maand naar Amazon Prime Video in Nederland.