Fortnite storing gooit roet in het eten tijdens voorjaarsvakantie

News
dinsdag, 28 februari 2023 om 9:56
fortnitelevelf1571213391
De voorjaarsvakantie is voor velen in volle gang. Wie normaal gesproken op school zit kan dus mooi wat meer tijd in Fortnite steken. Maar daar lijkt een storing anders over te denken.
Meldingen op Allestoringen.nl suggereren dat de populaire game Fortnite momenteel last heeft van een storing. De meldingen stromen sinds vanochtend in rap tempo binnen. Hoewel het even leek alsof het bij een kleine piek zo blijven, is er inmiddels een piek van meer dan 350, zonder tekenen van een spoedige daling.
Het is momenteel voorjaarsvakantie, dus veel spelers hadden waarschijnlijk gehoopt om even ongestoord wat langer dan anders te kunnen spelen. Maar aangezien de meeste meldingen spreken van problemen met de serververbinding, zit dat er momenteel even niet in. Ander vermaak zoeken lijkt de oplossing, al is het een wat druilerige dag om een luchtje te scheppen.

Wanneer is de Fortnite storing voorbij?

Er is momenteel weinig duidelijkheid over de oorzaak van de problemen. Een voorspelling van wanneer je weer normaal Fortnite kunt spelen is ook lastig. Fortnite zelf heeft het nog niet over een storing, maar dat kan nog komen als er meldingen blijven komen.
Uiteraard wil het soms ook voorkomen dat een storing net zo snel weer verdwijnt als dat hij begon. Een beetje geduld kan dus wat opleveren als je momenteel niet kunt inloggen. Je kunt altijd vanmiddag nog eens proberen of de boel weer werkt.