Fortnite servers weer online na grote storing

News
donderdag, 30 december 2021 om 11:30
fortnite blog photography blog 19 1011 upgraded combat screenshot 1920x1080 b7fb7387b1402312bbbe8fbba6954e1715095059f1634029219
Mensen die van plan waren Fortnite te spelen afgelopen woensdag kregen slecht nieuws, de game was namelijk een paar uur lang offline. Gelukkig zijn de problemen momenteel weer opgelost en zijn de servers weer online.
Fortnite spelers konden een paar uur lang niet in Fortnite komen. Niet omdat er een nieuwe update was, maar omdat er grote problemen waren. In de eerste tweet van Epic Games is gezegd dat er wordt gekeken naar problemen met het inloggen. Ongeveer vijf uur later heeft Epic Games laten weten dat de problemen eindelijk zijn opgelost.

Wat was het probleem in Fortnite?

Het is niet duidelijk wat de oorzaak is van de problemen rond de Fortnite servers. Wel zijn er spelers die zeggen dat de game helemaal niet kon worden opgestart in de Epic Games Launcher.
Het probleem was duidelijk niet voor iedereen het zelfde. Sommige spelers is het wel gelukt om tijdens de problemen in de game te komen. Het enige probleem was dat deze spelers vervolgens de melding kregen dat ze geen toegang hebben of geen potjes konden vinden.
Gelukkig zijn de Fornite servers weer online. Momenteel kan je dus zorgeloos weer aan de slag met Fortnite. Spelers zullen nog wel worden gecompenseerd voor de uren die ze niet konden spelen, maar Epic Games heeft laten weten dat later bekend zal gaan worden wat de compensatie in zal gaan houden.